Transfer - sport

Огласувајте се на нашите страници

Banner 468x60255,00 евра/месец
Banner 120x240255,00 евра/месец
Banner 120x90170,00 евра/месец
Banner 120x6090,00 евра/месец

услови на рекламирање

  • Закуп за минимално 3 месеци
  • Големината на банерите е изразена во пиксели
  • Изработка на банер 35 евра
  • За 6 месеци одобруваме попуст 10%
  • За 12 месеци одобруваме попуст 20%
  • Дополнителен попуст за постојаните огласувачи