Transfer - sport

За нас

Ценовник

  • 3 месеци
    3 €
  • 6 месеци
    5 €
  • 12 месеци
    10 €
Почитуван Господине / Госпоѓо,

Вашата бесплатна регистрација и промоција ќе истече 31.12.2014.

Со цел да се задржи на вашиот профил видливи на интернет страницата www.transfer-sport.com Ве молиме да направите исплата од страна на 2014/12/31. (http://www.transfer-sport.com/register).
Тековната листа на цени:

1. 3 месеци членство - 3 евра
2. 6 месеци членство - 5 евра
3. 12 месечно членство - 10 евра

Плаќања треба да се направи за да се IBAN: HR68 2500 0091 1013 6981 6, SWIFT адреса / BIC Хипо-Алпе-Адриа-банка д.д. Загреб: HAABHR22, Aurea Група ДОО, Tomislava Ivcica 7в, 23000 Задар, Хрватска.

Важно: Кога правите плаќање исплатувачот мора да и се укаже што тој / таа ги опфаќа сите трошоци во спротивно Вашата регистрација нема да бидат валидни.

Со почит,

Transfer Sport

www.transfer-sport.com

Transfer-sport.com е прв портал од овој тип во светот каде на едно место можете да ја најдете најголемата понуда на спортски таленти.

Порталот е направен со цел да им се помогне на младите спортисти полесно да се претстават пред менаџерите и скаутите и да заиграат во клубовите од своите сништа. Transfer-sport.com ќе настојува што е можно подобро и поквалитетно да го промовира спортот меѓу младите од целиот свет со желба за понатамошно унапредување на спортот и здравиот живот.

SСо постоењето на порталот www.transfer-sport.com запознати се речиси сите клубови на светот во најразлични спортови, така да Вашиот профил многу лесно и многу брзо можат да го видат скаутите и спортските менаџери од целиот свет! Со пријавувањето на www.transfer-sport.com станувате дел од најголемата база на спортски податоци во Македонија на порталот www.makedonija.transfer-sport.com

Osnovano: 27.10.2010.