Transfer - sport

Можност за вработување

Бараме мотивирани и амбициозни особи од сите земји во светот кои со своето искуство и знаење ќе придонесат за развој на порталот www.transfer-sport.com
AАко се препознавте во горенаведеното и сакате да станете дел од силен и динамичен тим, Ве повикуваме да се пријавите за позицијата:

ПР Менаџер (м/ж)

Работните задачи за горенавадената позиција вклучуваат:


Освен искуство со сродните професии, кандидатите мораат да ги задоволуваат и следните услови:


Што нудиме:Ги молиме ценетите кандидати кои ги задоволуваат наведените услови да ни испратат своја понуда и биографија на e-mail:
admin@transfer-sport.com , web: www.transfer-sport.com