Transfer - sport

 
Пол: Тежина: Возраст: Само со видео:
Држава: Висина: Нога: Не Да:

 
 
Позиција: Aгент
Tренер
Голман
Лев бек
Центархалф
Либеро
Десен бек
Лево крило
Дефанзивен среден играч
Централен среден играч
Десно крило
Офанзивен среден играч
Плејмејкер
Напаѓач
Центарфор
Барај по име

Martin Mitev

Macedonia

Повеќе за мене:

играчите се најде

Резултати од пребарувањето
12 / 75