Transfer - sport

ОСТВАРЕТЕ ГОЛЕМА ЗАРАБОТКА НА ПОРТАЛОТ

ЕДИНСТВЕНА И НЕПОВТОРЛИВА МОЖНОСТ !!!

ОСТВАРЕТЕ ГОЛЕМА ЗАРАБОТКА НА ПОРТАЛОТ www.transfer-sport.com
Придружете ни се и станете наш партнер и соработник!Секој спортист кој благодарение на Вас и Вашата препорака ќе се пријави на порталот www..transfer-sport.com ќе ви донесе Вам на Вашата сметка заработка од 1 €.
Она што секој спортист треба во образецот за пријавата да го наведе е името и презимето, e-mail адресата и бројот на мобилниот телефон на лицето што му препорачало да се пријави на порталот www.transfer-sport.com.
*Во износот на Вашата заработка влегуваат само оние пријавени спортисти чиј профил ќе биде на веб страницата и после бесплатниот промотивен период, односно во износот на Вашата заработка се сметаат само пријавените спортисти кои после бесплатниот промотивен период ќе уплатат најмалку 3 месеци за нивниот портал и понатаму да биде на порталот.

Вашата заработка:

1   пријавен спортист = €1,00    
100   пријавени спортисти = €100,00 + бонус од €50,00
500   пријавени спортисти = €500,00 + бонус од €250,00
1.000   пријавени спортисти = €1.000,00 + бонус од €500,00
5.000   пријавени спортисти = €5.000,00 + бонус од €2.500,00
10.000   пријавени спортисти = €10.000,00 + бонус од €5.000,00
20.000   пријавени спортисти = €20.000,00 + бонус од €10.000,00

Искористете ја оваа единствена можност и не ја пропуштајте шансата да остварите голема заработка! Единствено што Ви треба е да го промовирате порталот www.transfer-sport.com меѓу спортистите и да им препорачате да се пријават и така да станат дел од најголемата база на спортски таленти во светoт.

Заработете на порталот www.transfer-sport.com

СПОНЗОРСТВОВи нудиме можност да остварите и уште поголема заработка со пронаоѓање на спонзори кои би се рекламирале на порталот www.transfer-sport.com. Со стимулативната провизија од 30% Вашата месечна заработка може да биде од 1.000,00 – 10.000,00 € и повеќе!
За сите прашања Ви стоиме на располагање!
e-mail: admin@transfer-sport.com Transfer Sport,
Ваш партнер кон голема заработка!

www.transfer-sport.com